Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/public/sites/www.sentrodentalbonaire.nl/Ip/Request.php:265array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/public/sites/www.sentrodentalbonaire.nl/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/public/sites/www.sentrodentalbonaire.nl/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 De praktijk

De praktijk

STERK IN KWALITEIT

Sentro Dental Bonaire is een ruime praktijk met vijf behandelkamers voorzien van de meest moderne en geavanceerde apparatuur en materialen. Regelmatig zijn er ervaren specialisten uit Nederland in de praktijk waardoor wij een compleet aanbod tandheelkundige zorg kunnen leveren.

Al onze zorgverleners zijn BIG-geregistreerd en volgen regelmatig bij- en nascholing. Momenteel zijn wij druk bezig om de praktijk in gereedheid te brengen voor ISO9001/HKZ certificering, een onafhankelijk kwaliteitslabel voor de gezondheidszorg. Voor meer informatie hierover zie http://www.hkz.nl. Hiermee zullen wij voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en richtlijnen die worden gesteld door de Nederlandse Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Kwaliteit staat bij ons dus hoog in het vaandel. Daarnaast staat u als patiënt centraal. Wij doen er alles aan om u een zo aangenaam mogelijke behandeling te geven en u van de juiste informatie te voorzien. Zo kunnen we altijd tot een passend behandeltraject komen. 

De vaste behandelaars van Sentro Dental Bonaire zijn aangesloten bij de Klachtenregeling van het ANT. Het reglement van de  klachtenregeling kunt u ter inzage opvragen bij de balie in de praktijk. Klik hier voor meer informatie.